Utilizamos cookies propias y de terceros. Continuar navegando implica su aceptación.Más información

Aceptar

Nota legal

Información relativa al cumplimiento del artículo 10 de la LSSICE

Datos fiscales

  • Titular: NUNAESPAIS SL
  • NIF: B65709073
  • Adreça: Carrer de Sants, 227, 08028 Barcelona (España)
  • Telèfon: +34 933 39 54 44
  • Email: [email protected]

Protecció de dades personals

Les dades de caràcter personal que es recullen a través de la pàgina web, únicament són utilitzades a efectes de prestar els serveis sol·licitats així com procedir a la facturació dels mateixos. Les seves dades seran ubicades en fitxers titularitat de NUNAESPAIS SL a efectes de facturació i seran arxivades pel període de temps legalment necessari. Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a NUNAESPAIS SL en Carrer de Sants, 227, 08028 Barcelona (España).

Propietat intel·lectual i responsabilitat sobre els continguts

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web, concretament sobre els textos, disseny i codi font, sense l’autorització expressa dels seus titulars. Qualsevol ús no permès serà degudament perseguit pels legítims propietaris.

El titular de la pàgina web no es fa responsable dels continguts als que es dirigeixen els enllaços ubicats en aquesta, segons el que estableix l’article 17 de la LSSICE.

  • Titular: NUNAESPAIS SL
  • NIF: B65709073
  • Dirección: Carrer de Sants, 227, 08028 Barcelona (España)
  • Teléfono: +34 933 39 54 44
  • Email: [email protected]

Protección de datos personales

Los datos de carácter personal que se recogen a través de la página web, son únicamente utilizados a efectos de prestar los servicios solicitados así como proceder a la facturación de los mismos. Sus datos serán ubicados en ficheros titularidad de NUNAESPAIS SL a efectos de facturación y serán archivados por el periodo de tiempo legalmente necesario. Usted podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición por escrito a NUNAESPAIS SL en Carrer de Sants, 227, 08028 Barcelona (España).

Propiedad intelectual y responsabilidad sobre los contenidos

Queda prohibido cualquier uso de todos los contenidos de la página web, concretamente sobre los textos, diseño y código fuente, sin la autorización expresa de sus titulares. Cualquier uso no permitido será debidamente perseguido por los legítimos propietarios.

El titular de la página web no se hace responsable de los contenidos a los que se dirigen los enlaces ubicados en ésta, según lo que establece el artículo 17 de la LSSICE.